Meny

Bogen musikkskole -
Musikkgrupper for babyer og småbarn, piano- og gitarundervisning, kor og barnehagekurs

Bogen musikkskole - Musikkgrupper for babyer og småbarn, piano- og gitarundervisning, kor og barnehagekurs

Om Bogen musikkskole

Om Bogen musikkskole

Om skolen

Bogen musikkskole ble etablert av musikkpedagog Bente Bogen i 2001. Den holder til i Møllefaret 46 A på Ullern i Oslo. Bente administrerer skolen og er eneste lærer. Skolen er privat og mottar ingen offentlig støtte.

Bilde fra Bogen musikkskole. Musikkgruppe for småbarn.Bogen musikkskole har for tiden 20 piano- og gitarelever, tre gitargrupper for voksne, to jentesanggrupper, damekoret Damenes og musikkgrupper for barn og voksne med Musikk fra livets begynnelse.

Bente tilbyr også kurs for barnehagepersonale og holder musikkgrupper i barnehager.

Skolen arrangerer sommer- og julekonserter for korene og en huskonsert for elevene hvert semester. I tillegg holdes det store felleskonserter med jevne mellomrom hvor elever i alle aldre deltar.

Skolen holder til i underetasjen i en blokk i Elvefaret borettslag, som er innredet som forsamlingslokale. Her er ett av rommene et fullt utstyrt musikkrom.

Om Bente Bogen

Bilde av Bente Bogen som er leder og lærer ved Bogen musikkskole, Oslo.Bente Bogen har siden 2001 arbeidet med barn fra 3 mndr. til 5 år i Bogen musikkskole på Ullern i Oslo. Her har hun grupper med Musikk fra livets begynnelse, piano og gitar-undervisning for barn og voksne, samt jente- og damekor. Hun holder også kurs for barnehagepersonale og andre.

Hun har lærerutdanning med musikk fra Bergen lærerhøyskole, musikk mellomfag fra universitetet i Oslo samt videreutdanning i musikkpedagogikk for små barn og pianometodikk fra Barratt Due musikkinstitutt og i Dalcroze-rytmikk fra Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Hun har jobbet både i grunnskole, barnehage og med psykisk utviklingshemmede barn.